среда, 11. март 2015.

3 fenomenalna pokreta za neunistiva ledja

Želite zgusnute mišiće na leđima, besprekorno formirane i raspoređene kao na antičkim statuama? Nema problema!
Širina leđa, veličina lat mišića i razvoj gornjeg dela su, bez sumnje, veoma važni jer čine da otpozadi izgledate simetrično i, priznajmo, fenomenalno. O tome su napisane hiljade članaka.
Međutim, koliko znamo o tome kako izgraditi snažna leđa koja deluju nepobedivo i nadmoćno - leđa koja su čitava prekrivena mrežom ogromnih mišića?
VAŽNO JE ZNATI...
Složeni pokreti su, jednostavno, neophodni kako biste u tome uspeli. Oni podstiču rast i snagu, pogađaju i donji i središni deo leđa.
NAJBOLjE VEŽBE
Mrtvo dizanje
Pokret broj jedan za razvoj mišića leđa!
Pored toga što ćete pogoditi mišiće, ova vežba će vam pomoći da pospešite lučenje hormona, a kada su u čitav proces umeša i hormon rasta - rezultat ne može da izostane.
Ukoliko pravilno izvedete vežbu, mišići će se formirati tako da će rizik za povrede biti niži. Zato probajte sve moguće varijacije i posmatrajte kako vaša leđa rastu.
Dobro jutro
Bez obzira na to da li je izvodite sedeći ili ne, good morning je fenomenalna vežba za donji deo leđa i gluteuse . Ako je radite stojeći, upamtite da stopala treba da vam budu raširena u širini ramena i da zadnjicu i kukove ispružite unapred.
Rumunsko mrtvo dizanje
Ovo nije samo fenomenalan način da ojačate zadnju ložu i gluteuse, već rumunskim mrtvim dizanjem možete snažno pogoditi muskulaturu leđa.
Ukoliko želite da iz nje zaista izvučete maksimum, nema vam stopala budu u širini ramena, a kolena savijena pod uglom između 10 i 15 stepeni. Ruke raširite nešto više od širine ramena. Ne zaboravite da bi trebalo održati ovu poziciju tokom čitavog izvođenja vežbe.

Нема коментара:

Постави коментар