понедељак, 30. март 2015.

9 saveta za nabacivanje mase

Ok, odlučili ste da nabacite masu, nas ne zanima razlog zašto, da li želite da izgeldate opasnije od ostalih ili samo želite da se izdvajate u gomili, to je do vas... Mi smo tu da vam damo 9 jednostavnih saveta koji će vam pomoći na putu ka većoj masi.

Ovi saveti su toliko jednostavni i prosti, da se nekad na njih potpuno zaboravi, ali mi smo tu da vas podsetimo. Zapamtite ove korake, kako bi i vi u teretani mogli da se derete "MASA JE MAMA"...
1. Sledeći put kad krenete u pohod na brzu hranu ili stanete na benzinsku pumpu za samo jedan slatkiš setite se stare izreke "vi ste ono što jedete". Tako da ako konzumirate smeće, vaše telo će ličiti na obrađeno smeće.

2. Upoznajte svoj metabolizam, ako imate spor metabolizam, onda jedite kao da imate spor metabolizam.

3.Ponavljanja sa tegovima, trebalo bi da se kreću između četiri i osam ponavljanja, naravno uz maaalo veće težine.

4. Držite tenziju mišića pri treningu 60 sekundi ili manje. Ovo će vam pomoći da proizvedete više testosterona nego inače. Ovaj način vežbanja osmislio je Čarls Polikin i nazvao ga Time Undet Tension ili (TUT).

5. U teretani nekad manje znači više. Odnosno trening sa velikim opterećenjima ne bi trebalo da traje više od 45 minuta. Što znači više vežbanja, manje gledanja u ogledalu!

6. Nikako, ali nikako ne zaboravljajte na kardio vežbe. Ove vežbe će vam omogućiti da se otarasite neželjenih masi i time vam pomažu da budete veći i snažniji.

7. Ovo je sad rupa na svirali, ali jednostavno moramo da napomenemo. Treninge uskaldite sa vašim fitnes ciljevima, ukoliko želite samo da se zategnete radite više ponavljanja sa lakišim kilažama i obrnuto, ukoliko želite masu manje ponavljanja sa većim težinama.

8. Nasuprot komšiji Miletu, koji se nagruvao "samo prirodno", suplementi, odnosno dodaci ishrani vam mogu pomoći da što brže izgradite što kvalitetniju mišićnu masu. Pri tom ne mislimo na neke nedozvoljene supstance, postoje sasvim bezopasni gejneri...

9. Masa se lako dobija kada radite pravilno, ne gubite godine jureći neki svoj zamišljeni cilj. Postavite jasan plan treninga i ulažite u male korake koji će vam pomoći da budete već

Нема коментара:

Постави коментар