субота, 14. март 2015.

Resite se masnih naslaga na grudima

Samo pet vežbi koje će vam pomoći da zategnete svoje opuštene grudi!

PRVI DAN
PLIOMETRIJSKI SKLEKOVI
6 serija, 6-8 ponavljanja
Spustite se u stav za sklekove, tako da vaše telo bude na 3 cm od poda. Eksplozivnim pokretima ruke i telo podignite u vazduh. Pljesnite rukama u međuvazduhu, zatim ih razdvojte na putu ka tlu, i iskoristite trenutak da počnete novo ponavljanje.
POTISAK SA BUČICAMA
5 serija, 8-10 ponavljanja
Lezite na ravnu klupu sa bučicama u obema rukama. Podignite tegove iznad grudi, spojte bučice iznad tela na sekund, a zatim u trajanju od tri sekunde spuštajte tegove do nivoa ramena.
SKLEKOVI SA PODIGNUTIM NOGAMA
4 serije, 10-12 ponavljanja
Podignite stopala na klupu i zauzmite stav za sklekove. Tri sekunde se spuštajte ka tlu, zadržite dah a zatim energično se podignite. Ako vam je ovo prelako, dodajte neki vid opterećenja. Ne dozvolite da vam leđa "potonu".
DRUGI DAN
KROSOVER SKLEKOVI
3 serije, 20-24 ponavljanja
Postavite se u stav za sklekove, desnu ruku stavite na aerobik dasku. Menjajte ruku tako da desna ruka bude na tlu, a leva na steperu.
BENČ PRES
2 serije, 20-25 ponavljanja
Uzmite šipku obema rukama, tako da vam hvat bude širi od širine ramena. Vaše lopatice bi trebalo da se skupljaju pri radu ove vežbe. Teg spuštajte do malo iznad vaše grudne kosti. Stopalima pritiskajte pod da vam ova vežba bude lakša.
POTISAK SA BUČICAMA NA KOSOJ KLUPI
2 serije, 15-20 ponavljanja
Postavite klupu na ugao od 45 stepeni, uzmite bučice u obe ruke i zadržite težinu na obe strane vaših grudi. Spojte tegove visoko iznad glave.

Нема коментара:

Постави коментар