четвртак, 2. април 2015.

Vodič za upotrebu sagorevača masti

Odgovorite na sledeća pitanja i otkrijte koje sagorevače masti treba da koristite

1. Da li biste sami da mešate proteine ili biste radije da koristite jednu supstancu koja pokriva sve vaše potrebe?
Ukoliko želite jedan suplement, onda je najbolje da kupite mešane proteine koji sadrže najmanje dve vrste istih, kao što su surutka i kazein. Istraživanje je pokažalo da ovakva kombinacija vodi ka dugoročnijem anaboličkom procesu i većem rastu mišića.

2. Da li želite sagorevač masti - energetski suplement koji omogućava blaži, ali dugotrajniji porast energije?
Nakon što dugo koristite istu dozu suplemenata, može se desiti da se osećate kao da vam nedostaje energije. Većina proizvođača kombinuje takve sastojke koji stimulišu blaže, ali i dugotrajnije energetske nalete. Ukoliko vam se dopada ovakav koncept, potražite proizvode koji sadrže guaranu, teobromin ili tirozin.
3. Da li želite sagorevač masti bez stimulansa?
Ukoliko ste previše osetljivi na stimulanse ili želite sagorevače masti koje možetee uzeti kasnije u toku dana kako biste pospešili gubitak kilograma, postoji više opcija bez stimulansa. Birajte proizvode koji ne sadrže sastojke iz pitanja: 1,2 i 4 - 10.

4. Da li želite sagorevač masti koji, uz svoju primarnu funkciju, smanjuje apetit?
Najkritičniji aspekt gubitka masnih naslaga je da se sagori više kalorija nego što se unese. Oni sagorevači masti koji sadrže supresente apetita su uvek dobra opcija. Vodite računa da proizvod sadrži: glukomanan, simondzin (ekstrakt semena jojobe) i 5-HTP (5-hidroksitofan), kapsaicin (aktivni sastojak iz ljutih papričica).

5. Da li želite sagorevač masti koji ubrzava metaboličkle procese?
Ovo znači da više kalorija sagrevate kada niste aktivni. Stimulansi koji se pominju u prva dva pitanja takođe ubrzavaju metabolizam. Ostali ne-stimulansi koji će ubrzati metabolizam su: ekstrakt zelenog čaja, sinefrin, kapsaicin i ketoni.
6. Da li želite sagorevač masti koji funkcioniše na ćelijskom nivou?
Kako biste bili sigurni da sagorevate više masnih naslaga, trebalo bi da podstaknete mast iz masnih ćelija na lipolizu, kako bi se mast sagorela kao "gorivo." Ovde, pored kofeina spadaju, ketoni maline, forskolin.
7. Želite da vam sagorevač masti olakša dijetu?
Kada nivo kalorija počne da opada tokom dijete, to može negativno da utiče na raspoloženje i mentalnu stabilnost. Ukoliko vam se dešava da tokom dijetetskog načina ishrane ne možete da se setite gde ste ostavili ključeve ili slično, i down ste, evo nekih sastojaka koji mogu da poboljšaju vašu memorijsku britkost: dimetilaminoetanol, hiperzin A, beta-feniletilamin, vinpocetin...
8. Sagorevač masti koji smanjuje zavisnost od ugljenih hidrata?

Iako ugljeni hidrati nisu nužni neprijatelji, preterano unošenje namirnica koje ih sadrže može da naškodi vašoj kilaži i zdravlju. Koristite ona koji sadrže ekstrakt belog pasulja, koji je blokator ugljenih hidrata, te kontroliše koliku će količinu ugljenih hidrata vaše telo apsorbovati. Ukoliko želite da svi ugeljeni hidrati odu u vašu mišićnu masu, koristite one proizvode koji sadrže ekstrakt cimeta i hrom.
9. Sagorevači masti koji smanjuju stres i negativne posledice koje se vide na vašem telu?
Ukoliko imate stresan posao, ili život uopšte, koristite one sagorevače masti koji sadrže ekstrakt magnolije - fosfatidilserin.

10. Želite da sagorevač masti pospeši izbacivanje vode iz organizma?
Ovi sastojci vam mogu pomoći da izbacite višak vode iz organizma: koren maslačka i seme celera.
11. Ukoliko želite da samo napravite svoju kombinaciju sagorevača masti...
Kupite sastojke posebno: ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt zelene kafe, karnitin. Možete ih kombinovati sa sastojcima koji povćavaju snagu: kofein, ali i blaže suspstance pomenute u drugom pitanju.

Нема коментара:

Постави коментар