недеља, 14. јун 2015.

SynTsize Pump 600g 30serv.

SynTsize Pump je pre-workout preparat poslednje generacije koji pruža eksplozivnu energiju, povećava mišićni tonus, optimizira ATP proizvodnju i ubrzava proces oporavka. SynTsize Pump će vam omogućiti neverovatnu mišićnu pumpu, produžiti trening i osigurati mišićni rast.

SynTsize Pump stimuliše proizvodnju azot oksida i podstiče prokrvljenost mišićnog tkiva. Na taj način više kiseonika, nutritienata i hormona stiže do mišića. SynTsize Pump čine sastojci koji su u sinergiji, zajedno daju bolje rezultate.

Ključni sastojci:

5g NO mešavine – SynTsize Pump je kombinacija 3g Arginin Alfa-Ketoglutarata i 2g of Citruline Malata. Ljudsko telo pretvara arginin alfa-ketoglutarat u azot. Viši nivoi azota povećavaju prokrvljenost mišića i time omogućavaju mišićnu pumpu, ubrzavaju oporavak tokom i posle treninga. Citrulin malat igra ključnu ulogu u raznim metaboličkim procesima. Održava balans kiseonika u ćelijama mišićnog tkiva, pomaže pretvaranje mlečne kiseline u energiju i stimuliše proizvodnju ATP-a. Takođe, značajno smanjuje zamor i povećava aerobne performanse. Citrulin malat povećava sintezu kreatina za 20% čime se period oporavka smanjuje tokom treninga i stvaraju se uslovi za brži i veći mišićni rast. Kobinacija arginina AKG i citrulin malata je ekstremno efikasna jer povećava mišićnu pumpu i izdržljivost.
3g Crea-Trona®– duplo buferovan, ultra čist kreatin za veću snagu i mišićni rast. Umesto alkalnog oblika kreatina SynTech™ koristiCrea-Trona® jer je ovaj oblik kreatina stabilniji u kiseloj sredini i brže se apsorbuje. Crea-Trona® se u potpunosti apsorbuje i ne navlači vodu čime doprinosi izgradnji čiste mišićne mase.
2g BCAA mešavine – Trećinu naših mišića čini amino kiseline razgranatog lanca (BCAA). BCAA igra klučnu ulogu u izgradnji mišićne mase i štiti mišić od razgradnje tokom intenzivnog treninga.
2g Beta-alanina – Beta-alanin ublažava negativno dejstvo mlečne kiseline i povećava koncentraciju karnozina u mišićnom tkivu. Na taj način beta-alanin pozitivno utiče održanje visokog nivoa energije i posle napornog treninga, produžava sposobnst za trening. Beta-alanin ubrzava oporavka mišićnog tkiva, podstiče prokrvljenost mišića i povećava izdržljivost.
1,5g Taurina – Taurin je važno gorivo za mišiće i mozak. Ova amino kiselina stimuliše eliminaciju mlečne kiseline, povećava izdržljivost i fizičke performanse.
1,8g mešavine za energiju i mentalni fokus- je sačinjena od 500mg guarane, 500mg theobromina i 800mg tirozina. Ove supstance utiču pozitivno na koncentraciju, refleks i budnost i pomažu u smanjenu zamora.

Нема коментара:

Постави коментар