петак, 8. мај 2015.

Gradjenje misica: Evo sta treba da ocekujete

Imajte realna očekivanja! Pogledajte koliko kilograma možete da izgradite u prvoj godini treniranja.

[url=http://postimg.org/image/fzr6093vp/][img]http://s26.postimg.org/fzr6093vp/boximage.jpg[/img][/url]
Svi smo čuli priče o muškarcima koji su dobili 18 kg mišićne mase za samo dva meseca, ali morate biti svesni da to zaista nisu realne priče.

Ako ste mršavi, mladi, trenirate naporno i jedete svaki dan po ceo dan, kao početnik možete da počnete da uviđate rezultate vrlo brzo, posebno ako imate prirodnu predispoziciju da izgradite mišiće.

Ukoliko je moguće, tokom prve godine zaista teških treninga snage s intenzivnim fokusom i posvećenosti, možete da da dobijete 6 do 9 kilograma mišića. Kombinujte ih sa 6 do 9 kilograma masnih naslaga i možete drastično da promenite svoj izgled. Međutim, ovo je svakako veoma retko, a takođe uključuje unošenje velike količine hrane.

Ukoliko ste početnik u treninzima snage i hranite se ispravno, ne samo da ćete izgraditi mišiće, već ćete uočiti impresivna poboljšanja u treningu:

napredak od 1 do 3 serije od 15 zgibova
dodavanje 45 kg prilikom čučnja
dodavanje 68 kg prilikom mrtvog dizanja
Ne možemo da predvidimo vaše rezultate na kraju prve godine, ali mogu biti fenomenalni ukoliko cilj napadnete ispravno.

Rast mišića može da se događa i sporije nego što ste očekivali, ali pretpostavljamo da ćete pozitivno poludeti za idejom o bildovanju snage, budući da je izgradnja snage jedan od najboljih "posledica" procesa izgradnje mišića.

Нема коментара:

Постави коментар