среда, 13. мај 2015.

Cirkularni trening koji topi najupornije masne naslage!

Sagorite masne naslage, izgradite mišiće i izgledajte moćno uz pomoć metaboličkog procesa!

[url=http://postimg.org/image/7t0lic545/][img]http://s26.postimg.org/7t0lic545/boximage.jpg[/img][/url]
Ako želite da smršate, dobro znate da ne postoje prečice i olakšanja, vec da morate naporno da trenirate i zdravo da se hranite.

Međutim, postoji način da uštedite vreme i postignete željene rezultate za mnogo manje vremena.

Dejvid Džek, kreator The Men's Health 60 day Transformation, pronašao je način kako da uštedite vreme: metaboličkim kompleksom gore-dole.

"Potrebni su vam samo par lakših bučica i malo prostora, a ova tehnika treninga će vam izgraditi masivne mišice, prodrmati vašu rutinu treninga i sačuvati vreme.", kaže Džek.

Možda ćete raditi teže i brže, ali ćete angažovati svaki mišic u telu, sagoreti dosta kalorija i ubrzati metabolizam. Uz to, imaćete super kardio trening.

Ovaj program treninga izgleda ovako:

Prva vežba: Rumunsko mrtvo dizanje desnom rukom

Druga vežba: Jednoručno split veslanje

Treća vežba: Jednoručno podizanje bučice

Četvrta vežba: Potisak s ramena

Peta vežba: Prednji čučanj

Izvodićete 5 standardnih kompleksa ovih vežbi,  tako što ćete uraditi osam ponavljanja jedne vežbe desnom rukom pre nego što pređete na sledeću vežbu u kompleksu.

Jednom kada završite svih pet vežbi, niste završili. Onda morate da izvedete ceo program treninga ponovo, jedino što ovog puta krećete s petom vežbom i radite unazad levom rukom, odnosno potom četvrtu, treću, drugu i na kraju prvu vežbu.

Ovaj tip treninga oprema vaše mišiće kiseonikom, izazivajući metabolički stres. Rezultat je anabolički efekat, koji vodi ka bržem rastu mišića, prema istraživanju koje je objavljeno u Journal of Strength and Conditioning. A budući da se ne odmarate izmedu vežbi, vaš puls ostaje isti čitavo vreme.
http://bcove.me/rrmof7cm

Нема коментара:

Постави коментар