субота, 1. новембар 2014.

Isklešite svoj torzo za 20 minuta

Iako ništa ne može da zameni redovne treninge i pravilnu ishranu, povremeni trening na brzinu i te kako može da vam koristi.
Ovaj trening za gronji deo tela pogodiće sve neophodne mišićne grupe: trbušnjake, grudi, leđa, triceps i ramena. Ukoliko ste u stisci sa vremenom, ovo je prava stvar za vas, ne oduzima vreme, nisu vam potrebni nikakvi rekviziti, a verovali ili ne, vaši mišići će vam posle biti zahvalni.

Prekretnica ovog treninga, koji se inače sastoji iz svima poznatih vežbi (neki bi rekli i elementarnih), je posebna verzija plenka. Ova vežba se izvodi tako što stanete u poziciju za sklek. Dok držite vaše telo pravo, a trbušnjake stegnutim, podignite desnu ruku sa poda i udarite se o desnu butinu. Udarajte se u butine naizmenično , ali sve vreme pazite da se ne njišete previše ili da vam kukovi ne padaj

 Od početka do kraja ovaj trening bi trebalo da traje nekih 20 minuta, što je zaista malo, ukoliko želite da imate zategnuto i zdravo telo.

TRENING
Sve vežbe radite po navedenom predosledu, nemojte da pravite pauzu između vežbi. Kada završite jedan krug vežbi, ponovite sve još četiri puta, za ukupno pet krugova.

Sklekovi; Ponavljanja: 20;

Pregib trupa; Ponavljanja: 20;

Plenk; Ponavljanja: 10 (po 10 udaraca za svaku ruku)

Sklopka; Ponavljanja: 20;

Uski sklekovi; Ponavljanja: 20;

Bicikl; Ponavljanja: 20;

Нема коментара:

Постави коментар