понедељак, 14. септембар 2015.

3 vežbe koje će vas dovesti do korgazma

Ove vežbe će istovremeno isklesati vaše telo i dovesti vas do seksualnog vrhunca u toku treninga

[url=http://postimg.org/image/mpc6kicth/][img]http://s26.postimg.org/mpc6kicth/boximage.jpg[/img][/url]
ISTRAŽIVANJE: POLOVINA ISPITANICA DOŽIVLJAVA KORGAZAM

Ako vaša devojka ostaje do kasno u noć u teretani, to ne samo da će se povoljno odraziti na njeno zgodno telo već može da joj pomogne da dostigne orgazam, pokazalo je nedavno istraživanje, čiji su rezultati objavljeni u časopisuSexual and Relationship Therapy.

U studiji Univerziteta u Indijani, preko polovine od 530 ispitanih žena je priznalo da doživljava orgazam u toku treninga ili da vežbanje izaziva seksualno zadovoljstvo tokom treninga.

Interesantno je i da je većina žena priznalo da one čak nisu ni maštale o seksu dok su se znojile u teretani, otkrio je autor studije Debi Herbenik, suosnivač Centra za seksualno zdravlje u Indijani i seks ekspert MH-a.

DVA MOGUĆA RAZLOGA KORGAZMA

Iako se ne zna tačan razlog doživljavanja seksualnog zadovoljstva u teretani, Herbenik je zapazio da većem seksualnom uživanju mogle doprineti dve stvari: mnogi od ovih orgazama su se dogodili kada su se u toku treninga koristili trbušni mišići, a takođe se može primetiti da vežbe uključuju trenje (trljanje genitalne regije o deo opreme) što može da rezultira orgazmom.

TRI VEŽBE MOGU DA VAS UZBUDE TOKOM TRENINGA

Koji su to specifični potezi koji je dovode do orgazma u teretani? Istraživanje je ustanovilo da se radi o tri vežbe: za abdominalne mišiće, penjanje uz konopac ili stub i dizanje tegova.

A ako govorimo o sveukupnom seksualnom zadovoljstvu u teretani, koje ne mora da uključuje orgazama, naučno je dokazano da do toga dovode vežbe poput vožnje bicikla, dizanja tegova i abdominalne vežbe. Herbenik kaže da se i aerobne vežbe, zgibovi, propadanja i joga mogu takođe naći na listi vežbi koje mogu da dovedu do korgazma.

Kako biste povećali svoje seksualno iskustvo, izdržali duže u krevetu ili doživeli korgazam, potrebno je da radite sledeće tri vežbe.

Ovaj trening pogađa vaš gluteus i donji deo leđa omogućavajući vam izdržljivost.

Vežba 1: SKLEK NA LOPTI ZA PILATES
https://www.youtube.com/watch?v=FKWKXKqrEV8
Uradite 10 do 15 ponavljanja.

Vežba 2: MOST GLUTEUSOM
https://www.youtube.com/watch?v=8bbE64NuDTU
Zadržite se u poziciji mosta 3 do 5 sekundi, a onda se lakgano spustite i ponovite ovu vežbu 10 puta.

Vežba 3: PENJANJE NA PLANINU UZ POMOĆ LOPTE ZA PILATES
https://www.youtube.com/watch?v=3x_-3iwX3cY

Нема коментара:

Постави коментар