среда, 22. октобар 2014.

Istopite kalorije za upola kraće vreme

Napredujte brže uz ovaj trening za celo telo. Ovaj trening angažuje mišiće jedne polovine tela, a zatim im dozvoljava da se oporave, angažujući drugu polovinu.
Uradite sve 4 vežbe, sa 1 minutom pauze između, i ponavljajte tako 15 minuta. Angažovaćete gotovo sve mišiće i to u tempu dovoljno brzom da istopi salo, kaže Mike Robertson, čovek koji je osmislio ovaj trening, inače suvlasnik „Indianapolis Fitness and Sports Training“.
ISKORAK
Stanite držeći bućice pored tela, tako da su dlanovi okrenuti ka telu. Dok pravite iskorak desnom nogom, stegnite stomak, stanite na pete i spustite koleno zadnje noge malo iznad tla. Ogurnite se nazad do početne pozicije. Uradite 8-12 ponavljanja za svaku nogu.

VESLANJE BUĆICOM
Držeći bućicu u desnoj ruci, stavite levu ruku i koleno na klupu. Ispravite leđa, a gornji deo tela postavite paralelno sa tlom, dok je desna ruka opružena. Zatim podignite desnu podlakticu do grudnog koša, pritisnite lopatice ka nazad i spustite ruku. Uradite 8-12 ponavljanja za svaku ruku.

RUMUNSKO MRTVO DIZANJE NA JEDNOJ  NOZI
Stanite na levu nogu, držeći bućicu ispred butine desnom rukom, tako da je dlan okrenut ka telu. Isturite grudi, ispravite leđa, savijte se u kukovima i spustite desnu ruku. Kada osetite rastezanje zadnje lože buta, uspravite se. Uradite 8-12 ponavljanja za svaku ruku.

SKLEK
Lezite licem ka tlu, sa dlanovima postavljenim malo šire od širine ramena. Prsti su usmereni ka napred. Podižite se na gor,e sve dok cela težina tela ne ostane samo na dlanovima i nožnim prstima. Lagano se spustite dok grudi skoro ne dodirnu tlo. Uradiite 8-12 ponavljanja.

Нема коментара:

Постави коментар