уторак, 10. новембар 2015.

Kako ubrzati rast misica i do nekoliko puta?

Otkrijte formulu koja će vam pomoći da brzo izgradite mišićnu masu
"Nikada ništa slično nisam doživeo! Imao sam utisak da moji mišići žele probiti kroz moju kožu, a svakodnevno sam dobijao na sili i izdržljivosti", ne skriva svoje emocije 31-godišnji Majkl Tods, potporučnik elitne jedinice američkih "foka".

Prema rečima vojnika, vidljivi efekti tretmana vide se već nakon 2 nedelje korišćenja, a oni ističu da ovaj tretman pumpa mišiće i uništava masnoće.

KOJI JE TAJNI SASTOJAK?

Pokazalo se da se muška figura može dobiti zahvaljujući AAKG. Iza ove skraćenice krije se arginin alfa-ketoglutarat, odnosno 100% prirodna supstanca koja se u rečniku bodibildera i sportista zove „poboljšani L-arginin” i „graditelj belančevina”.

L-arginin je belančevina koja ima fundamentalno značenje u izgradnji mišićne mase, snage i efikasnosti.

Uzimanje AAKG izaziva da se krvne žile zahvaljujući povećanoj proizvodnji azot oksida proširuju i da se transport hranjivih sastojaka (poput glukoze, aminokiselina, kreatina) do mišićnih ćelija odvija brže. Uz to se još povećava i izlučivanje insulina i hormona rasta IGF-1 što takođe ubrzava rast mišićnog tkiva.

TRI FAZE DELOVANJA

U prvoj fazi se silno ubrzava metabolizam i proširuje krvne žile. Na taj način neophodni energetski sastojci brže dopiru do već postojećih mišićnih stanica što stimuliše proces njihove obnove i rasta.

U drugoj fazi glavni sastojak tretmana menja potrebno masno tkivo u potpuno nove mišiće koji se počinju pojavljivati već nakon dve nedelje.

Potom, u trećem koraku, formula kleše figuru odnosno dodatno povećava dobijene mišiće i sagoreva višak masnoća koje se pojavljuju. Zahvaljujući tome muskulatura je izrazito vidljiva dugo nakon prestanka korišćenja.

ČETIRI DODATNA SASTOJKA

Delovanje AAKG pojačavaju drugi sastojci nove formule. L-tirozin povećava učinkovitost organizma i stimuliše izmenu stvari. Uz to ubrzava proizvodnju dopamina i poboljšava prokrvljenost mišića.

L-citrulin radikalno poboljšava priliv kiseonika i kreatina do mišićnih ćelija i srčanog mišića.

Sledeći sastojak metode komandosa iz SAD-a je TCM (Tri-Kreatin Malate). On povećava izdržljivost mišića i značajno olakšava regeneraciju organizma. Korisno utiče na rast nemasne mase tela.

Betain koji se nalazi u ekstraktu cvekle čisti organizam od toksina što uzrokuje uklanjanje masnih naslaga.

SIGURNOST I EFIKASNOST

Prirodni karakter i sigurnost preparata od AAKG-a potvrdili su stručnjaci iz Instituta Sportske Medicine u Denveru. Testovi konzumenata su pak potvrdili da je čak 89% muškaraca različitog doba i fizičke kondicije u manje od mesec dana korišćenja primetilo radikalan rast mišićne mase i energije, kao i redukcije masnog tkiva.


Iz tog razloga formula je (u obliku lako apsorbirajućih kapsula) brzo dobila priznanje među vojnicima, bodibilderima, sportašima i trenerima u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj i Francuskoj. Oni su potvrdili da su muškarci nakon mesečno tretmana dobijali u proseku 10 kg isklesanih mišića.

Нема коментара:

Постави коментар